0

Managementinformatie

Resultaten

  • Direct uw gegevens vergelijken met andere gemeenten;
  • Overzichtelijk rapport met de belangrijkste cijfers, een dashboard & infographic;
  • Toegang tot een leernetwerk met aandacht voor ‘het verhaal achter de cijfers’;
  • Tweemaal per jaar ontvangt u actuele gegevens.

Voor deze benchmark volgen we de groep statushouders (inclusief nareizigers en gezinsherenigers), die vanaf begin 2014 een verblijfsvergunning asiel in Nederland hebben gekregen. De Divosa Benchmark Statushouders is een samenwerking tussen BMC, Divosa en Stimulansz en geeft een beeld van deze mensen vanaf het moment dat ze zich in de gemeente gehuisvest hebben en daar ingeschreven staan. Deze mensen blijven we volgen na een naturalisatie.

 “Met de Divosa Benchmark Statushouders bent u goed voorbereid op de Wet inburgering per 1 januari 2022

Doelgroep Divosa Benchmark Statushouders 

De Divosa Benchmark Statushouders is bedoeld voor gemeenten, intergemeentelijke samenwerkingsverbanden en gemeentelijke diensten die gefuseerd zijn met sw-bedrijven.

Wanneer kunt u van start?

Als u in 2020 al meedeed aan de Benchmark Statushouders, kunt u ook in 2021 blijven benchmarken zoals u gewend bent. U hoeft zich niet opnieuw aan te melden. U krijgt in augustus  2021 uw gegevens van juli 2020 t/m december 2020. Begin 2022, krijgt u gegevens t/m juni 2021. Als u zich aanmeldt met ingang van 1 januari 2022 als nieuwe deelnemer kunt u direct benchmarken. Dan heeft u inzage over uw gegevens vanaf  januari 2018. Rond de zomer van 2022 krijgt u gegevens t/m december 2021.

Aanmelden                      

Op de website van Divosa vindt u de prijzen en hoe u zich kunt aanmelden. Bent u al klant? Ga direct naar uw inlogpagina.

Contactpersoon

Frans Kuiper

Adviseur en trainer Participatiewet en expert arbeidsmarktbeleid.

06 83 17 17 87

Anderen bekeken ook