0

Resultaten

  •  Landelijke en lokale informatie op 1 plek
  •  U richt de module in naar eigen inzicht
  •  Zelf onderhouden of laten onderhouden
  •  Lokale informatie is makkelijk doorzoekbaar
  •  Gemakkelijk nieuws en beleidsregels delen met collega’s
  •  Andere gemeenten delen hun informatie met u

Over de module lokale informatie

Met deze aanvullende module heeft u alle landelijke en lokale informatie (verordeningen, beleidsregels en werkprocessen) van uw gemeente overzichtelijk geordend bij elkaar. En dat is voor professionals in het sociaal domein – die altijd druk, druk, druk zijn – een enorm voordeel. Voortaan hoeft u nog maar op 1 plek te kijken. Uw lokale informatie is makkelijk doorzoekbaar. En ook bent u altijd verzekerd van actuele informatie. Dus gaat u voor tijdwinst en overzicht, dan zal deze module uw werkplezier zeker vergroten.

Anders dan bij andere kennisbanken kunt u bij Stimulansz de lokale informatie in de kennisbank naar eigen inzicht inrichten. Gebruikers kunnen gemakkelijk zelf gemeentelijke informatie plaatsen en aanpassen. Maar Stimulansz kan op verzoek van uw gemeente de gemeentelijke informatie ook voor u redigeren en in de kennisbank plaatsen.

De module kan verschillende tekstformats verwerken (platte teksten, Word, Excel, PDF ect.). Vanuit de teksten kunt u doorlinken naar andere documenten en websites, zoals intranet. Zo kunt u gemakkelijk doorklikken naar relevante en aanverwante informatie. De kennisbank bevat ook een archieffunctie voor gemeentelijke informatie, waarvan standaard 2 keer per jaar een kopie wordt gemaakt.

Deel informatie en leer van elkaar

Als u kiest voor de module lokale informatie is uw gemeentelijke informatie in principe alleen zichtbaar voor medewerkers van de gemeente. Maar Stimulansz biedt u ook de mogelijkheid om informatie met andere (deelnemende) gemeenten te delen zodat u ook de lokale informatie van andere gemeenten kunt inzien. Het voordeel hiervan is dat gemeenten van elkaar leren.

Voor wie?

Gemeenten of andere organisaties die een abonnement hebben op onze kennisbank en daarin – naast landelijke- ook lokale informatie willen kunnen raadplegen en (eventueel) delen.

Bestel direct!

Bestel nu! Of neem contact op met onze adviseur Canan Caliskan-Kantar.

Nog geen klant van onze kennisbank?

Wilt u meer weten over Inzicht Sociaal Domein of interesse in een abonnement? Neem ook dan contact op met onze adviseur sociaal domein Canan Kantar. Zij beantwoordt graag uw vragen.

Over de kennisbank

Wilt u meer weten over onze kennisbank of de verschillende modules? Bekijk dan het overzicht over onze kennisbank.

Voor vragen of advies

Canan Caliskan-Kantar

Adviseur sociaal domein, Kennisbank Inzicht Sociaal Domein en Berekenuwrecht.

06 82 60 59 42